Capitolul 1c. Capitolul 2

Cu privirea încă înlănțuită cu a lui, și-a desfăcut ușor picioarele, lăsându-și lenjeria roșie, din dantelă, expusă privirii lui. După ce satisfacția de a-l vedea tresărind i-a fost potolită, și-a încrucișat picioarele și și-a mutat privirea spre dreapta ei, spre Maria.
-Maria, am nevoie să îmi faci și mie proiectul la Organizarea Resurselor Umane. Când e gata?
Maria, tocialara clasei, îi făcea, de obicei, toate temele și proiectele Laylei. Era un schimb cinstit, atâta timp cât Layla o mai luă, din când în când, pe la vreo petrecere. Era un fel de umbră a ei. O umbră pe cale de dispariție cei drept, da’ tot o umbră.
-Mă auzi? o întrebă Layla nervoasă. Ce e….
-Euuuu, o întrerupse fata, sărind de pe scaun.
-Ce dracu’?, izbucni Layla.
-Pentru că sunt atâtea persoane care vor să-mi fie secretare, a continuat profesorul discuția pe care ea o ignorase, supunem asta la vot. Mai întâi, trebuie să propuneți pe cineva, după care votați.
Toată lumea știa cine avea să fie aleasă. Layla avea o mare influență în clasă, în școală, așa că a fost de ajuns doar o singură privire prin clasă, până că cineva să o propună.
-O propun pe Layla Cristina Mazilescu, spune Laura Popescu, din ultima bancă.
-Alte propuneri? întrebă Răzvan iritat. Toată clasă amuțise. OK, atunci, să supunem la vot. Cine este de acord că Layla Mazilescu să fie secretara mea?
Fata și-a mai rotit încă o dată privirea în clasă, apoi toate mâinile s-au ridicat. Toți au fost de acord, mai puțin Claudiu și acoliții lui. S-a mai uitat pătrunzător la el încă o dată, dar degeaba. În schimb, băiatul i-a aruncat o expresie furioasă, ceva ce spunea că văzuse întâmplarea de mai devreme.
-Avem 25 de voturi. Bun, spuse Răzvan ironic. Layla, felicitări! De acum încolo ești secretara mea. O să te anunț mâine despre ce presupune asta. Acum s-a sunat.
Și așa era. Imediat după ieșirea profesorului din clasă, Claudiu s-a dus spre „iubita” lui, a apucat-o ușor de cot. Imediat ce au ieșit pe uşă, a cotit la dreapta, spre cel mai întunecat colţ al holului, acolo unde camerele de luat vederi nu ajungeau. A împins-o pe fată în colț.
-Te dai la profesorul nostru? Vrei să te culci cu el, urlă el furios în timp ce-i băgase mâna în gât. Tu ești doar a mea, ai înțeles? Doar A MEA.
-Ascultă-mă, dragule, șopti suav Layla, punându-și o mână pe cea care era încolăcită pe gâtul ei. Piciorul i s-a îndoit ușor în timp ce urca spre mădularul lui. Ochii băiatului i s-au mărit, știind ce o să urmeze. Piciorul continuă se se miște în sus și în jos, mărindu-i excitația. Și-a lăsat mână să-i alunece spre mijlocul fetei, spre fund-unde a zăbovit câteva clipe, apoi spre coapsă, pentru a o ridica ușor. Mână liberă și-a încordat-o în părul fetei pentru a-i trage chipul spre a lui. În schimb, fata și-a pus mâinile pe abdomenul lui. Era clar ce avea să urmeze. O mână i s-a intreptat spre părul băiatului, cealaltă în jos, și mai jos, până când a ajuns să-i mângâie mădularul, umflătura mărindu-se pe măsură ce fata îți mișcă mână.

 

Capitolul 2a.

 

O mână i s-a intreptat spre părul băiatului, cealaltă în jos, și mai jos, până când a ajuns să-i mângâie mădularul, umflătura mărindu-se pe măsură ce fata îți mișcă mână.
-Nu aici, i-a spus Claudiu, apucând-o de mâna care se mişca fără încetare.
Layla a ridicat o sprânceană a neîncredere, apoi şi-a lipit şi mai tare trupul de-al băiatului şi a început să se frece, cu totul, de el. Claudiu şi-a mutat mâinile pe umerii fetei, a apucat-o strâns şi a întors-o astfel încât ea sa fie cea lipită de perete. Un geamăt i-a scăpat printre buze când şi le-a lipit de ale ei. Cu mâinile îi frământa carnea, cu buzele îi devora gura… dar mintea? Mintea ei nu îi aparţinea, acum era doar a lui Răzvan.
-Hai la baia băieţilor, îi şopti suav fata, în timp ce el cobora uşor cu sărutările pe gât.
-Nu acolo, nu cred căa mai rezist până acolo. Hai aici, la 12 A în clasă.
-Dar…..
-Am cheile.
S-a oprit şi s-a uitat câteva secunde în ochii ei, provocând-o. Ştia că asta o va stârni. Şi aşa a şi fost. Cu privirea aţintită în ochii lui, i-a desfăcut cureaua pantalonilor şi l-a tras spre ea.
-Nu mai rezişti nici până acolo.
A început să îl sărute pe gât, mai jos, şi mai jos. Când aproape ajunsese cu gura la zona cea mai erogenă, a fost trasă în sus de Claudiu-nu-i plăcea niciodată că ea vroia să-i facă asta.
-Facem pariu?
Odată ajunşi în clasă, băiatul a încuiat uşa, după care a lipit-o pe fată de ea. Cu o mişcare precisă, şi-a tras pantalonii în jos, iar fetei i-a ridicat uşor maieul, pentru a o săruta pe abdoment, apoi i l-a scos încet pe cap. A vrut să-i ridice şi fusta, să elimine tot ce îl mai încurca, dar a fost oprit de fată.
-Asta o fac eu, a spus încet, uitându-se în ochii lui.
Zgomotul făcut de deschiderea fermoarului l-a făcut pe Claudiu să tresară nerăbdator. O privea încântat pe Layla cum se apleacă uşor înainte, în timp ce degetele ei lungi trăgeau de fustă în jos. A întins o mână spre ea, dar nerăbdarea ei a învins. L-a tras violent spre ea şi şi-a împreunat mâinile după gâtul lui. Şi-a pus un picior în jurul lui şi a început să-l sărute cu patimă. Trupui îi ardea în aşteptarea lui. Îi simţea erecţia pe piele, îi simţea dorinţa, dar tot ce făcea el, era să se joace cu ea. Unul din motivele pentru care făcea sex cu Claudiu era că, de fapt, o făcea să se simtă ca şi când ar face dragoste-nu că ar fi ştiut ce însemna asta. Gâtul îi era, în continuare, dezmierdat cu sărutari fierbinţi, iar sânii îi erau frământaţi de palmele lui dibace. Layla şi-a mutat o mână în jos, spre mădularului lui. Avea nevoie să-l simta, avea nevoie ca focul să se extindă în tot corpul, să o facă să vibreze.

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Biiaa;x[L.D;x]
  ian. 08, 2011 @ 15:45:58

  Buna!
  Ai putea te rog sa bagi id`ul meu?[whitee.dreeam]
  Sunt admin pe blogul We love fan fics [ http://www.welovefanfics.blogspot.com ] si as vrea sa`ti postez ficul.
  Mersi>:D<

  Răspunde

 2. stefania
  ian. 22, 2011 @ 08:45:05

  Layla e foarte indrazneata si imi place asta la ea si as vrea sa aiba curajul daca pot spune asa sa-l invete minte pe Claudiu sa nu mai „agreseze” fete si sa stie k nici o fata nu e proprietate privata:D:D:
  nextu cand vine ?
  :*:*spor la scris

  Răspunde

 3. lullusmile
  ian. 28, 2011 @ 07:06:22

  Sex. Sex. Sex. :))
  imi placee :”>
  scrii super tare 🙂

  Răspunde

  • Addicted to K.
   ian. 28, 2011 @ 13:34:07

   iti multumesc mult de tot
   dar nu scriu chiar atat de tare. dar incerc sa scriu cat mai corect. inca ma incurc cu timpurile si cu virgulele
   da’ cu putin ajutor, sper sa scap si de probemele astea

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: